Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
Както 145/146/147/156 това е така наречен "вътрешен фейстлифт" колкото и безсмислено да звучи това, но мисълта ми е че си следват политиката.
Относно атмосферните двигатели ... те вероятно достигнаха предела си. Една от най заклетите марки по темата преминава на турбо мотори, а именно Хонда. Подготвят 4 турбо мотора всите малолитражни като най големият е 2.0 и по спомен около 280 коня. Хонда също е спортна марка (не мисля че има кой да го оспори) и те нямат големи 6 или 8 цилиндрови мотори (имат един 6-так в Леджант и рядко в някой Акорд) но никой не е казал че вече няма Хонда. Всички марки най общо рязнаха по няколко цилиндъра от моторите си и поставиха турбини/компресори.
Друго важно е, нека погледнем каква е картинката реално ... колко GTA 147/156 има в България, колко са 159 с шестаци в сравнение с дизели, колко 166 ци с 2.5, 3.0 и 3.2 се карат на бензин. Дори и да не е картинката в БГ да видим колко са обявите за продажба на подобни коли (или толкова са добри, че не ги продават)? Когато търсенето е малко защо да има предлагане не е рентабилно?
Не споря че гамата е малка ... ДА трябва купе ... ДА трябва седан наследник на 159 и на 166 ... да трябва да се предлага и 4х4 .... ДА нека има и едно яко комби ... и можеби ДА един SUV.
п.п. не споря нито ми се изпада в спорове това е мое мнение и впечатление!
Comment